Bergsklättring Tjörn

26 mar. 2024

Upptäck bergsklättringens spänning på Tjörn. På ön finns det goda förutsättningar för bergsklättring om du så är nybörjaren som tar sina första kliv på klippan till den erfarna klättraren som söker nya utmaningar, erbjuder Tjörn en unik blandning av klättringsmöjligheter.

Är du bergsklättrare och letar efter någonstans att bo under din vistelse?

Hotell Nordevik har lösningen, hotellet ligger nära hamnen med en 10 minuters promenad ifrån konsten på Nordiska akvarellmuseet, stränder och restauranger. Via vårat bokningssystem kan du smidigt och enkelt boka rum online här.

Har du övriga frågor kring boende tveka inte att kontakta oss via tel: 070-5677089 eller info@johane284.sg-host.com

Utrustning och säkerhet

Klättring utomhus kräver både förkunskaper och utrustning, båda delarna är vitala för att göra din klättringupplevelse säker och njutbar. Om du är intresserad av att prova på klättring kontakta: Stenungsundsklätterklubb eller Friluftsfrämjandet på Tjörn.

För information om klätterplatser på Tjörn

Se karta

Upptäck naturen på Tjörn med bergsklättring!

Bergsklättring på Tjörn erbjuder något för alla. Oavsett om du är ute efter att prova på klättring för första gången, utveckla dina färdigheter eller ta dig an utmanande leder, är Tjörn platsen att göra det. Dess unika landskap och mångfald av klättringsmöjligheter gör det till ett idealiskt resmål för klättrare som söker nya äventyr. Så packa din klätterutrustning, ta med din äventyrslust, och ge dig ut på klipporna på Tjörn för en upplevelse du sent kommer att glömma.