Tjörns golfklubb

28 mar. 2024

Upptäck Tjörns golfklubb, njut av fantastisk golf och god mat på Bohusläns största golfklubb.

Tjörns Golfklubb är stolta över sin välskötta 18-hålsbana, som erbjuder utmaningar för spelare på alla nivåer. Banans layout är noggrant utformad för att smälta samman med den naturliga terrängen, vilket skapar en harmonisk och visuellt tilltalande upplevelse. Oavsett om du är en låghandicapspelare som söker en utmaning eller en nybörjare som vill förbättra ditt spel, har Tjörns Golfklubb något att erbjuda för alla.

Faciliteter som höjer upplevelsen

På Tjörns Golfklubb strävar man efter att erbjuda mer än bara en utmärkt golfbana. Klubbhusets restaurang erbjuder utsökta måltider som reflekterar lokala smaker och råvaror mer om restaurangen kan du läsa här. Golfklubben har också en välsorterad shop och träningsfaciliteter där spelare kan slipa på sina färdigheter eller få professionell hjälp.

Upptäck Tjörns golfklubb idag

Oavsett om du är en erfaren golfare på jakt efter nya utmaningar, eller en nybörjare som vill utforska golfens värld i en inspirerande miljö, är Tjörns Golfklubb platsen för dig. Här kan du njuta av golf i en av Sveriges mest pittoreska regioner. Hitta hit.

Behöver du som golfentusiast boende under din vistelse?

Vi på Hotell Nordevik erbjuder rum i olika storlekar och standarder, boka rum online här.